تحولات منطقه

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با بیان اینکه "پیشگیری" در اولویت این سازمان قرار دارد گفت: به حدی جریان اعتیاد فزایند شده که برخی چیزها فوریت یافته که این فوریت همان جمع آوری معتادان متجاهر است البته نگهداری یک جای همه معتادان باید حل و اصلاح شود.

۶۰ درصد معتادان "شاغل" هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمد عباسی در روز نخست از نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های کشور که با عنوان "پیشگیری از اعتیاد، مشارکت‌های مردمی و اشتغال بهبود یافتگان" امروز دوشنبه (۱۴ شهریور) برگزار شد، اظهار کرد: اگر بخواهیم حلقه‌های ارتباطی میان معتادان و قاچاقچیان را قطع و از ورود افراد جدید به چرخه ویرانگر اعتیاد جلوگیری کنیم باید بدانیم روش‌های قبلی جواب نمی‌دهد و برای تقویت قبح این عمل باید برخورد ما بازدارنده واقعی باشد.

همه معتادان نباید در یک جا نگهداری شوند

معتادانی که برای بار اول و دوم جمع‌آوری شده‌اند باید جدای از دیگر معتادان نگهداری شوند

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد معتادان، شاغلین هستند و گرچه عامل بیکاری می‌تواند شتاب دهنده باشد اما عامل مستقیم نیست، ادامه داد: نگهداری یک جای همه معتادان باید حل و اصلاح شود. نگهداری افرادی که بار اول و نهایتا دوم است که جمع آوری شده‌اند حتما باید جدای از دیگر معتادان باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha